Javascript אינו מופעל בדפדפן שלך. הפעל אותו על מנת לשפר את חווית הגלישה שלך.
איתיאלה האיט

את החקלאות  גילתה איתיאלה  יותר לעומק בזכות ניסים בן זוגה, אגרונום במקצועו, מה שגרם לה להתאהב במטבח ממקום אחר.
איתיאלה וניסים הכירו במסגרת מכינה של האוניברסיטה העברית, כשניסים היה מכוון ללימודי חקלאות ואיתיאלה התכוננה למסלול רפואת שיניים. באותה התקופה היא גרה בירושלים ולא חשבה שאי פעם תעזוב את העיר.
"ראיתי את עצמי חיה בעיר כל הזמן, אבל ניסים סחף אותי לחיים ממש לא עירוניים בלשון המעטה", סיפרה מתמודדת מאסטר שף.
המעבר לכפר מהעיר הגדולה לא היה קל כל וכלל אך היא החליטה לעשות את המעבר בשם האהבה בלי לחשוב יותר מידי.
"ניסים חיבר אותי לבישול מהמקום החקלאי, ראיתי כל מה שעובר על חומרי הגלם עד שזה מגיע לצלחת".

איתיאלה גדלה בבית להורים שעלו ארצה מצרפת, בגיל שבע אמא שלה כבר ביקשה ממנה  לצלחת מנות לארוחת שישי, המנות שהכינה בתוכנית היממו את צוות השופטים בטעמים העזים שלא הכירו עד כה

השניים מתגוררים במושב מטע, שנמצא בהרי יהודה, שם הם מגדלים ומטפחים את המשק שלהם שיש בו תבלינים ופרחים למאכל, בהם השתמשה גם במהלך האודישנים.
בשנה האחרונה הם החלו לארח אנשים ומשפחות בימי שישי בפודטראק שהציבו ליד החממות וניתן לטעום מהיבול המשובח של התבלינים  משולבים בסלטים והקינוחים של איתיאלה.

  • תאריך לידה: 02.11.1989